3 januari 2012

Så inreder vi 2012

Efter tidigare säsongers råa enkelhet är vi på väg mot en mer ombonad inredning. Traditionella former och material fortsätter att vara en viktig utgångspunkt, men utvecklas med mer färg, liksom den naturromantiska mönsterbilden som lever vidare med starkare kulörer. Här är ELLE Interiörs trendteman för 2012. 
De har kallat dem MönstermaniNaturlig nyshaker och Lätt sinnligt


MÖNSTERMANI
Lusten att blanda mönster tar sig nya uttryck: mer grafiska och med mer kraft i kulörerna. På ett begränsat utrymme blir mönsterblandningen till en prydnad. 
NATURLIG NYSHAKER
Det traditionella uttrycket med pinnstolar i rent trä har sitt ursprung på flera kontinenter. Nu tar vi det åt ett nytt håll genom att tillsätta kulör. Ek tillsammans med mustiga, dova pasteller med naturromantiska mönster är en stark trend för 2012.

LÄTT SINNLIGT
Nu växer längtan efter det ombonade. Ett hem som är bebott utan att bli överlastat, med mer kulör utan att vara färgsprakande. Skira pudertoner och lätta material, handarbetat och äkta vara. Poetiskt, pastelligt och transparent i material som glas, siden, sammet, skinn, linne och mässing.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för era fina kommentarer.

Vill ni komma i kontakt med mig så har jag mail: j.norrestam@hotmail.com

Välkommen åter!