16 januari 2012

SKAPA ETT HEM......

"KELLY HOPPEN – CREATING A HOME 
FOR THE WAY YOU LIVE"I Kelly Hoppens senaste bok "Creating a home for the way you live" skriver hon med passion och entusiasm om hur du förvandlar ditt hem till en exklusiv oas. En praktisk och glamorös bok full med inspirerande bilder och tips på hur du stylar om i alla rum. En riktig fest för alla inredningsentusiaster. Alla bilder och text nedan från Dalani

De chokladbruna sammetssofforna och golvlamporna i brons ger ett imponerande och stilfullt intryck. Den stora svartbetsade bokhyllan ramar in och skapar en pampig fond till rummet och en enhet med sofforna. Den stora inramande mattan skapar en mysig känsla och rummet känns ombonat och ordnat utan att det förlorar sin charm.

Svartlaserat golv, vitvaxade väggar och en brun matta i trappan. Kelly visar hur man enkelt får ett samspel mellan rummen i huset tack vare textilier och färger. Detta ska anpassas efter din personliga stil, men att experimentera är tillåtet: ”Använd medvetet kontraster mellan matta och blanka ytor, grovt och slätt, ljust och mörkt”, säger Kelly.

Oavsett om du bor själv, tillsammans med en partner eller har en stor familj, är köket ett centralt rum i ditt hem. Därför är det oerhört viktigt att köket anpassas efter sina ägares behov. ”Ställ dig själv frågor och lyssna på dina önskemål och arbeta fram en tydlig plan hur du vill ha det”, säger Kelly. Kelly nämner också saker på öppna hyllplan, med endast skjutdörrar som skydd, då kan man välja att ha dem öppna eller stängda, allt efter humör.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för era fina kommentarer.

Vill ni komma i kontakt med mig så har jag mail: j.norrestam@hotmail.com

Välkommen åter!