5 april 2012

Njut av LivetNågon sa nångång att "Life is what happens to you while you are busy making other plans" Vi säger att vi inte har något val, bara massa måsten, städa, jobba, plugga, utveckla oss, ta hand om familjen osv. Oftast är livet så fullt av saker som måste göras att man nästan tapar andan och orken. Resultatet blir en gnagande känsla av att inte räcka till och att alla gör saker bättre än du själv.


Viktigt är ibland att stanna upp och tänka igen vad man vill, vad vill jag ha utav dagen, vecka, månaden, livet? Inre trygghet bygger man inte av att klara alla utmaningar det byggs också av att du tar hand om dig själv. Vågar säga nej ibland och sätter gränser för vad du förväntar dig av dig själv och vad andra får förvänta sig utav dig. Ett första steg är oftast att acceptera att man inte är en övermännsika och det är okej att vara egoistisk ibland.


Livet handlar inte bara om vad du uträttar utan vad du upplever 
"det är inte destinationen som är den viktiga, utan resan dit"


De är viktigt att leva i nuet och inte oroa sig för den morgondag du ändå inte kan påverka nu. Lägg istället tiden på att påverka nuet. Räkningar blir inte betalda för att man ligger och tänker på dom, konflikter blir inte lösta för att man ältar dom. En bra grundregel är att behandla andra som du själv vill bli behandlad.


Njut av livet det går inte i reprisInga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för era fina kommentarer.

Vill ni komma i kontakt med mig så har jag mail: j.norrestam@hotmail.com

Välkommen åter!