11 augusti 2012

Tips!

 HERTA

Herta måsta ha en av de mest fantastiska butikslokaler jag vet. De har ett helt kulturmärkt hus, med ett av fyrisåns vattenfall precis utanför... Det är snett och vint, kallt och dragigt på övervåningen och supercharmigt. Här finns handplockat  mode och inredning, från Marc Jacobs, See by Chloe, Hunter, Day Home m.fl. De har 70% på all sin rea nu!
 

1 kommentar:

  1. Vad kul att du tittade in på min blogg!! Tack för de fina orden om mina tavlor!! Kul att du gillar dem :-) Nisst målar jag tavlor och säljer :-) Kika in på min blogg så har du en länk till Design Canvas Varberg som är mitt företag. II galleriet hittar du fler målningar. Om du redan vet vad du vill ha så kan du bara skicka iväg ett mail till mig :-)

    Nu har jag kikat runt i din blogg! Kul att hitta in till lite nya bloggar :-) Du, den där trappan som ni slipade och målade blev ju en väääldig skillnad!! Jättefint!! Jag har snöat in på trappor just nu eftersom vi också renoverar vår, fast vi lägger svart matta. Jag lägger till dig i min blogglista :-) Hoppas det är ok. Ha det gott i helgen och i solen!

    SvaraRadera

Tack för era fina kommentarer.

Vill ni komma i kontakt med mig så har jag mail: j.norrestam@hotmail.com

Välkommen åter!