22 augusti 2012

Vackert Renoverat

"Ett vackert och välskött hus med utmärkt planlösning!
Ett hus utöver det vanliga med ett genomgående fint skick och en härlig tidstypiskt känsla!

Detta är ett synnerligen välrenoverat och mycket väl underhållet 2-planshus i hjärtat av Gamla Uppsala. De ca kvadratmetrarna är noggrant planerade och väldisponerade och erbjuder ett hem som verkligen har såväl representativa ytor som funktionalitet. Med mycket fönster och stor altan kring huset som man når genom någon av de flera utgångarna är detta ett hus som kombinerar utomhus och inomhus på ett härligt sätt.

Entréplanet erbjuder välkomnande hall i farstu med spröjsade fönster, inre hall med ingång till gästtoalett, groventré/tvättstuga med gott om förvaring, lantkök med matplats vid fönstret och fin bevarad vedspis. TV-rum och stort vardagsrum med härliga fönsterpartier och utgång till altan, ett gästrum/arbetsrum samt ett stort "master-bedroom" med utgång till altan med morgonsol och ingång till eget badrum med badkar. Övervåningen erbjuder ytterligare två sovrum och ett badrum med dusch.

Njut av en uppvuxen trädgårdstomt med häck och bevarade fruktträd. Staket runt tomten och lekstuga för de små. Grusad uppfart och stenbelagd framsida"

.

1 kommentar:

Tack för era fina kommentarer.

Vill ni komma i kontakt med mig så har jag mail: j.norrestam@hotmail.com

Välkommen åter!