16 september 2012

Fredags Lyx

Fredagen var jobb i Stockholm. Genomgång, utveckling och kvalitetssäkring var dagens agenda.

På kvällen blev det Ekstedt. En restaurang där all mat görs över öppen eld.



Menyn:
Höbakad piggvar på ben med kronärtskocka, citron, vitlök & rostad bläckfisk
Skorstensbakad hummer med tomat, chili & rostad mandel
Dagens svampskörd med minutrökt biff, tall & blåbär
Vedugnsbakad fläsk med tryffelkorv & karamelliserad kål
Flamberad persika med chili, timjan, saltkolaglass & gjutjärnsmunkar










Kvällen avslutades på Grand Hotell. En inspirerande fredag. 



1 kommentar:

  1. Åhh så mysigt..:-D
    Maten ser superfin ut!

    Tack snälla du!
    Nej har precis köpt det så ta en tur dit du..finns sååå mycket fint..:-)

    Ha de gott
    Kraam Susanne

    SvaraRadera

Tack för era fina kommentarer.

Vill ni komma i kontakt med mig så har jag mail: j.norrestam@hotmail.com

Välkommen åter!