22 september 2012

Kamin

Vi är lite sugna på att köpa en kamin vid vår murstock mellan kök och matsal. Dels för extra värme i huset men framför allt för mysfaktorn.
Vi var på Mariebergs idag och kollade lite och hittade denna från Nordpeis. Jag tycker det är svårt att välja men tycker den var snygg!

Någon av er som har köpt en kamin? Är ni nöjda?

Nordpeis Kamin


Mariebergs


3 kommentarer:

 1. Den är jättesnygg!! Vilken 100%-ig mysfaktor! Våra kaminer fanns i huset när vi köpte det... om vi flyttar kommer jag garanterat att se till att skaffa en kamin om det inte redan finns :-)

  Kul att du gillar lampan... självklart är det helt ok. Kul att kunna inspirera :-) Vi köpte lampan på Shine i Varberg. Ha det gott i helgen!

  SvaraRadera
 2. Vi köpte en kakelugn från Camina tror jag det var - oavsett vad man väljer för modell och det beror ju helt på vilken smak man har och stil man i huset så är det ett köp man absolut inte ångrar i alla fall inte jag. Älskar det mysiga med en sprakande eld och dessutom ger det billigare elräkning om man är duktig och håller igång med eldandet ;) Lycka till med köpet!

  Kram Ullis

  SvaraRadera
 3. Va kul att du hittat till min blogg! Nu har jag hittat till din också! :) Vi satte in kamin från Mariebergs när vi flyttade in i vårt hus. Är helnöjda! Supermysigt och värmer gött! Om du vill se vilken variant vi har kan du kolla mina bilder på bloggen. Den ni funderar på är ju jätteläcker!
  Hälsningar Jessica

  SvaraRadera

Tack för era fina kommentarer.

Vill ni komma i kontakt med mig så har jag mail: j.norrestam@hotmail.com

Välkommen åter!