15 november 2012

Kuddar

Dagens tema hos Fabriken är kuddar. Mina kuddar i soffan är brun sammet. Jag ville ha sammets soffa men som inredaren i fabriken sa 
-Ni kan inte ha sammets soffa och sammets fåtöljer. Det blir för "grötigt" 
Jag bestämde mig att lyssna på henne jag frågade om vi kunde ha lila kuddar i soffan för att matcha fåtöljerna och hon fortsatte
-Då det blir grått/brunt linne tyg på soffan så kan ni ha sammets kuddar i soffan men ABSOLUT inte lila kuddar det blir för "matchat" och man ser att ni har försökt men inte lyckats. Däremot kan ni ha bruna sammets kuddar för att ta upp den bruna färgen i sofftyget.
Hon fick som hon ville. Den här inredaren är en sån kvinna som man lyssnar på och jag tycker om hennes raka sätt. Hon är jätte duktig. Tack för all hjälp!


Se flera fina kuddar på Fabriken

8 kommentarer:

 1. Jättemysigt med bruna sammetskuddar :-) Ser murrigt och ombonat ut.

  Ha en fin dag! Kram Paula

  SvaraRadera
 2. Så jäkla läckert! Så vackra soffor, och kuddar!

  Ha en toppendag!
  Kram Catta

  SvaraRadera
 3. Stilrent och vackert! Hon kunde sin sak ;) Ja, ibland håller jag verkligen med om att det är FÖR matchat, så det inte blir snyggt! Att man ville för mycket, liksom ;) Eller så VILL man ha det så och det är klart, då är det ju personligt ;)
  Ha en fin dag!
  Kram /Maria

  SvaraRadera
 4. Skönt att träffa på ett proffs när man ska köpa något... någon att få goda råd och tips av. Fint blev det, så det var ju kanon!

  SvaraRadera
 5. Vilka snygga soffor ni har! Kuddarna passar ju bra till, men inte hade väl en murrig lila varit helt fel heller? :-) Ha en skön kväll! Kram!

  SvaraRadera
 6. Jag tycker som ovan, inte hade väl en vacker lila färg varit fel. Snyggt med sammetskuddar. Bra med proffs ibland när man är lite tveksam.Kraaam Pia

  SvaraRadera
 7. Jättefint! Vi har en brun soffa och orangea fåtöljer. Hade först kuddar i orange i soffan. Har nu bytt ut dem och försöker hålla en vit/brun skala. Blir mycket bättre tycker jag själv. Mattan på golvet är grön. Kändes först lite galet, men den fick vi hjälp att välja av en inredare i butik och det blev verkligen super. Missade att lägga in bilder igår på Fabriken, men tänkte ändå göra ett inlägg på min blogg under helgen:). Lila är SÅ snyggt förresten. Har inte det någonstans hemma. Får se till att fixa det:) Trevlig helg!

  SvaraRadera

Tack för era fina kommentarer.

Vill ni komma i kontakt med mig så har jag mail: j.norrestam@hotmail.com

Välkommen åter!