2 januari 2013

Året 2012 November-December

Har de sista två månaderna av året kvar att visa. Ett år som har bjudit på mycket glädje, lycka och många roliga händelser. 2012 var också året då vi blev klara med huset och många mysiga dagar har spenderats i vårt hus. Jag njuter och älskar livet!

WHAT I LOVE MOST 
ABOUT MY HOME
IS WHO
                                  I SHARE IT WITH


Sista två månaderna i bilder:

NOVEMBER:
Swedish House Mafia, invigningen av Himlas nya butik, var på Wallmans, jobbade i Göteborg och kollade på delfinal av Årets kock och vinkällaren blev helt klar. Bloggen får 50000besökare och jag firar 1år med bloggen. Tack alla och hoppas ni fortsätter följa vad som händer:-)
DECEMBER:
Var i Italien,Florence, mysig Julafton, Julbord på Operakällaren och startar Träningsutmaningen har dock varit halvt sjuk nästan hela månaden så lite  träning men 
idag sätter jag igång igen! Tänder många ljus hemma i December och njuter av varandra.Året som gått har vi har hunnit klart med nytt kök, nytt badrum, slipat golv, oljat golv, tagit upp väggar, renoverat källaren, renoverat två trappor, byggt altan, byggt vinkällare och målat alla ytor. Vårt hus blev klart och vi njuter!

 Glöm inte att varje person har en egen personlighet och egna tankar som gör att du kan göra egna val. Du kan bli vad du vill låt ingen annan styra ditt öde. Stå för det du tror på och den du är även fast andra säger annat. 


"Du väljer dina tankar och kan alltid välja hur du ser på en situation, 
positivt eller negativt"

NYTT ÅR, NYA MÖJLIGHETER!

2 kommentarer:

 1. Ska självklart följa din inspirerande blogg även 2013!
  Tack för en fin krönika :)
  Kram /Maria

  SvaraRadera
 2. Tack snälla du, det är alltid kul att kunna inspirera andra. Jag går mot den bästa tiden nu, planeringen av trädgården. Underbar tid att krypa upp i soffan och planera

  Kram Teres

  SvaraRadera

Tack för era fina kommentarer.

Vill ni komma i kontakt med mig så har jag mail: j.norrestam@hotmail.com

Välkommen åter!