29 april 2013

Helgen

Underbara helg, underbara vänner. Lycklig!

Fredag:

Mötte upp vänner för en fördrink på aaltos, fortsatte på middag på Jay Fu och avslutade med lite bubbel på Stationen. Super god mat, bra stämning, gratulerade Glenn till nya jobbet och pratade om livet och framtida event. Tack för en bra kväll!

Lördag:
Vaknade upp något sega efter fredagens festligheter. Trötta vilade v i soffan och kollade igenom de serier vi missat under veckan. Suits - jag älskar den serien. Någon mer som följer den?
Utvilade var det sen dags för överraskningsfest för Björn. Mingel, middag, vin och skratt. Björn hoppas du var nöjd med din kväll. Johanna, tack att du ordnade så bra!

Söndagen:

Tur att vi inte kom hem allt för sent på lördagen för söndagen skulle vi vara kl 10 i Stockholm. En kaffe på vägen och vi var faktiskt pigga. Överrasknings brunch för Sara som fyllde 30 år. Smörgåsar, skinka, salami, lax, pannkakor, brownies, yoghurt, mimosa och massor av annat gott överraskades Sara med! I present fick hon av oss en cykel! Mysig förmiddag!

Trött idag men glad över alla underbara människor i våra liv!

1 kommentar:

  1. Hej!

    Vi vill tipsa om att du kan nominera din blogg till Årets Byggblogg som avser utnämna Sveriges bästa byggblogg den 29 maj 2013. Vinnaren kammar hem 25 000 kronor i ett projektkort att handla varor för på BAUHAUS. Skicka in ditt bidrag senast den 12 maj.

    Lycka till!

    http://www.bauhaus.se/byggblogg.html

    SvaraRadera

Tack för era fina kommentarer.

Vill ni komma i kontakt med mig så har jag mail: j.norrestam@hotmail.com

Välkommen åter!